MOBILĂ HOL


1.SCHIȚĂ

2.PROIECT

3.EXECUȚIE

Ne facem întotdeauna planuri de amenajare pentru living, bucătărie, dormitor și chiar baie, căutăm soluții interesante și inedite pentru a schimba rolul debaralei, dar de cele mai multe ori uităm de acel spațiu în care punem prima dată piciorul atunci când venim acasă: Holul.

Clasic sau modern, compact sau extravagant, la V I S M O B I L A, veți găsi cu siguranță mobilierul potrivit pentru holul dumneavoastră.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul droit, iar noi îți vom răspunde în maxim 3 ore.

CERE OFERTA

Hol modern


Dacă dorești să-ți mobilezi holul într-un stil modern, unul dintre primele lucruri la care trebuie să renunți sunt regulile.

Stilul modern este mereu în schimbare, insă poți alege elemente de mobilier și decorațiuni din sticlă și metal, accesorii abstracte și obiecte care, în mod obișnuit, nu sunt considerate decorațiuni.

De asemenea, minimalismul este un alt detaliu de care trebuie să
ții cont, iar paleta de culori e îndeosebi monocromatica.


Hol Clasic


Când vine vorba despre mobilier pentru hol, stilul clasic se remarcă din prima: fie că este vorba despre un fotoliu, o oglindă sau un dulap, toate au trăsături ornamentale care te fac să te simți confortabil.

Materialul preferat de obicei este MDF vopsit cu freză, dar și lemnul natural este printre favorite.

LUCRĂRI REALIZATE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări.

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.