Living / Sufragerie


1.SCHIȚĂ

2.PROIECT

3.EXECUȚIE

Livingul poate fi definit ca inima căminului, un loc de relaxare și socializare iar în concepția noastră, acesta trebuie să fie cald, primitor și aerisit. Mai mult decât atât, spațiul trebuie să fie agreabil atât pentru dumneavoastră cât și pentru musafiri. Fiind o zonă în care se pot desfășura mai multe tipuri de activitați, vă recomandăm să optați pentru piese de mobilă living al căror design să fie creat și gândit special pentru necesitățile dvs.

Pentru un spațiu generos puteți opta pentru mobila de living împărțit în 3 zone independente dar care compun aceeași amenajare: diningul care va fi mobilat cu o masă și cel mult o comodă, zona de relaxare în care vă sugerăm un mobilier de living minimalist și o zonă pentru citit în care puteți opta pentru o bibliotecă de living în acela?i stil ca restul mobilierului.
Indiferent de stilul de amenajare ales, important este ca mobila pentru living să fie dispusă cât mai aerisit pentru o senzație de confort și relaxare în cămin.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul droit, iar noi îți vom răspunde în maxim 3 ore.

CERE OFERTA

Living modern


Un living modern nu înseamnă neapărat un living decorat după regulile minimalismului, la fel cum nu trebuie nici să facă uz de toate elementele caracteristice stilului industrial.

Ceea ce face cu adevărat un living să fie modern stă mai degrabă în caracterul său funcțional, în liniile simple, în accentele cromatice și în organizare.


Living clasic


 

Livingul classic este o colecție aparte de mobilă, care este promovată și recomandată tuturor iubitorilor de frumos și care doresc să ofere un aer proaspăt linvingului, cu forme unice din lemn masiv sau mdf, ample și rotunjite.

LUCRĂRI REALIZATE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări.

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.