Cele mai frecvente întrebări din partea clienților VISMOBILA

Cât costă o bucătărie sau alt tip de mobilier?

Este foarte greu de estimat costul unui mobilier înainte de a avea o discuție cu clientul în showroom. În afară de dimensiunele spațiului, trebuie de ținut cont și de opțiunele fiecăruia în alegerea finisajelor, sistemelor și a accesorilor. Așadar orice estimare înaintea unei întîlniri în showroom este irelevantă și chiar o considerăm a fi o abordare lipsită de profesionalism.

Ce mobilă faceți?

Executăm o gamă variată și completă de mobilier la comandă; Bucătării, Dressing-room, Living-room, Mobilier baie, Dormitoare, Dulapuri, Mobilier hol și Mobilier comercial.

În ce termen se execută comanda?

Din momentul semnării contractului, perioada de executare a mobilierului poate fi între 3 și 6 săptămîni, în funcție de mobilier și materiale.

Aveți monstre de materiale și unde le pot vedea?

Da avem toate tipurile de materiale si accesorii care se folosesc la mobilă și le puteți vedea în Showroom-ul nostru ce se află pe adresa: Chișinău, Bd.Cuza-vodă 1/4.

Cu ce materiale, accesorii lucrați?

Nu facem rabat la calitate când vine vorba de materiale din care producem mobilierul. De la MDF vopsit cu o tehnologie specială pentru fațade, la canturi folosite chiar și pe laturile ne-vizibile ale mobilei, acordăm atenție fiecărui aspect. De aceea lucrăm cu cei mai buni furnizori în domeniu, având disponibilă o gamă extrem de largă de materiale și accesorii de calitate. Printre principalii noștri parteneri se numără. Hettich, Kessebohmer, Blum, Egger, Cleaf, Gizir, Agt, Elica, Ellici.

Unde este realizată mobila? Cu ce utilaje lucrați?

Mobilierul VisMobila este produs în fabrica noastră propie în orașul Chișinău. Pentru că ținem foarte mult la calitate, întregul proces de producție este automatizat și controlat software utilizând cele mai noi tehnologii și este monitorizat de către experți și specialiști calificați în domeniu.

Ce trebuie să știu înainte să vin în showroom?

Dumneavoastră nu trebuie să vă preocupați prea tare, deoarece noi vă asistăm pe perioada întregului proces. Este bine însă să faceți niște poze ale spațiului și să faceți niște măsurători, că în așa fel o să fie posibil să facem un proiect la mobilierul dorit de dumneavoastră din prima vizită facută la noi și să vă dăm o ofertă de preț. Dacă ați uitat ceva, nu vă faceți griji, înaintea lansării comenzii, oricum venim noi și masurăm spațiul.

LUCRĂRI REALIZATE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări.

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.