Dulapuri / Dressing


1.SCHIȚĂ

2.PROIECT

3.EXECUȚIE

Mobilierul pentru dressing este unul deosebit deoarece este zona în care ne pregătim pentru o nouă zi de lucru sau pentru orice ieșire, de aceea îi acordăm o atenție sporită. Ușile dulapului pot fi dotate cu sisteme de glisare moderne de înalta calitate sau cu uși batante în sistem clasic.

Dulapul este realizat în funcție de nevoile fiecărui client cu accesoriile aferente: suport de cravate, suport de pantaloni, bare de haine, suport de curele, suport de genți, compartimentare pentru pantofi.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul droit, iar noi îți vom răspunde în maxim 3 ore.

CERE OFERTA

Soluții de organizare pentru dulapuri


Folosim cele mai noi și moderne accesorii!


Dulapuri cu uși batante


 

Dulapurile cu uși batante pot fi personalizate exact așa cum doriți. Cu sisteme de sertare, polițe și bare pentru haine.

Folosim feronerie de cea mai bună calitate ce suportă greutăți mari pentru o bună rezistentă la uzură în timp.


Dulapuri cu uși glisante


Sistemele glisante vin ca soluție pentru realizarea dulapurilor în încăperile unde spațiul nu permite pivotarea ușilor batante.

Spre deosebire de ușile batante, sistemele glisante pot fi realizate în multe variante, alternând tipul și modelul materialelor utilizate, transformând astfel un banal dulap într-o piesa de mobilier cu un design deosebit.


Dulapuri cu uși glisante TOP LINE


Sistemul pentru uși glisante Top Line este un sistem professional, modern și luxos cu un design excepțional ce oferă clienților un număr variat de posibilități. 

Ușile pot avea până la 3000 mm înaltime și 1500 mm lățime.

Particularitățile sistemului Top Line încurajează creativitatea și căutarea unor soluții de ultimă generație în designul dressingurilor.


Dulapuri în stil CLASIC


Dulap în stil clasic pastreaza eleganta vremurilor apuse prin forma si culorile sale, se integreaza de foarte multe ori in orice tip de locuinta si are avantajul faptului ca nu se va demoda niciodata.

Un dulap clasic este in majoritatea cazurilor un dulap fabricat din structura de PAL melaminat si fațade din MDF vopsit frezate, sau lemn masiv. Ele sunt lucrate manual de către oameni profesioniști și pasionați, iar fiecare produs în parte este unic atât la aspect cât și la dimensiuni, acestea putând fi configurate după preferințele și nevoile dumneavoastră.


Dulapuri cu uși LAMELARE


 

Ușile sunt executate din lemn masiv de brad 100%

Ușile se pot realiza întro gamă variată de culori, ce va oferii dulap-lui un aspect exotic.


Dressing / Debara


Mobila de dressing are, în majoritatea cazurilor, doar rol de depozitare, motiv pentru care functionalitatea si ergonomia ei trebuie exploatate la maxim.

Functionalitatea unui dressing este dată de accesoriile folosite: polițe, bare de haine, sertare, suport crăvate sau pantaloni, pantofi sau bara lift pentru spații mai înalte, care, trebuie riguros dispuse in urma unei analize a nevoilor dumneavoastră pentru ca în final, în spatele ușilor să se regasească toate acele obiecte și articole vestimentare de care aveți nevoie în fiecare zi.

LUCRĂRILE NOASTRE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.