MOBILĂ DORMITOR


1.SCHIȚĂ

2.PROIECT

3.EXECUȚIE

Dormitorul este ce mai intimă și caldă încăpere a casei, locul unde vă încărcați bateriile pentru o nouă zi, de aceea trebuie mobilat în funcție de necesitățile dvs. pentru a optimiza la capacitate maximă spațiul.

În dormitor trebuie creată o ambianță cât mai odihnitoare și romantică ce vă deconectează de stresul cotidian acumulat. Alegearea culorilor joacă de asemenea un rol foarte important în dormitor, de aceea mobilierul realizat de V I S M O B I L A îndeplinește cu succes toți factorii necesari.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul droit, iar noi îți vom răspunde în maxim 3 ore.

CERE OFERTA

Dormitor modern


Dormitoarele moderne au o mare căutare în ziua de azi. Modernul definește viețile noastre și de aceea cei mai mulți dintre noi încercăm să ne mobilăm și casa în acelați stil.

Un dormitor modern este definit de echilibru, de armonie, de o coloristică bine definită și de forme minimaliste dar practice.


Dormitor clasic


Dormitorul clasic are farmecul ei chiar și în această perioadă când toată lumea aleargă după un dormitor modern.

Dormitorul clasic este permanent elegant și impunător, are linii complexe și finisaje cu aspect natural. Un dormitor clasic nu se demodează niciodată, ba chiar deseori, trecerea timpului îi oferă o valoare mai mare.


Dormitor adolescenți


Dormitorul pentru adolescenți unește cele două deziderate și anume aspectul estetic și cel practic pe care trebuie să îl întâlnească o astfel de cameră.

Deschiși către aventură, tinerii pun accent foarte mult pe aspectul cât mai practic, dar totodată, cool al încăperii, locul unic și propriu destinat lor.


Dormitor Copii


Un dormitor pentru copii trebuie să fie vesel, trebuie să fie colorat și să exprime bucurie!

Pentru a configura un dormitor de copii trebuie să ții cont de personalitatea fiecăruia, trebuie aleasă culoarea potrivită și trebuie alese doar modulele de care ai nevoie, el nu trebuie să fie prea încărcat pentru a nu deveni obositor.

LUCRĂRI REALIZATE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări.

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.