DESPRE COMPANIE

Companie Vis Mobilă produce mobilier din anul 2010. Timp de 9 ani de muncă, am bucurat sute de clienți cu mobilier de calitate, am făcut cele mai complexe idei de design în realitate și am creat un număr imens de soluții funcționale.

Avem o abordare modernă în crearea mobilierului dvs, ceea ce înseamnă că principalele criterii pentru mobilierul este calitatea, funcționalitatea și frumusețea.

„Vis Mobilă” produce mobilier la comandă, personalizându-și designul și funcționalitatea în funcție de idealurile tale.

De ce trebuie să ne alegeți pe noi, și nu concurenții:

  1. Prima și cea mai importantă este propria noastră producție. Toate materialele, orice accesorii și orice dimensiuni vă sunt disponibile datorită „VisMobilă”.
  2. Experiența vorbește pentru noi - 9 ani pe piața mobilierului din Moldova ne-au permis rafinarea procesului de producție și reunirea unei echipe de adevărați profesioniști până la cele mai mici detalii.
  3. Precizia calculului - nu ne confundăm cu un milimetru, deoarece masteratii noștri de măsurare au studii de specialitate.
  4. Vizualizare - înainte de a comanda mobilă, o desenăm grafic și ne încadrăm în interiorul tău. Va trebui să verificați doar corectitudinea deciziei dvs. și să confirmați comanda.
  5. Comoditatea pentru dvs - livrăm și asamblăm , desigur, în orice moment convenabil pentru dvs.
  6. Sigurană - veți primi o garanție de mobilier de 5 ani de la VisMobilă și asigurăm un contract și condițiile stipulate în el.


Dacă doriți mobilier realizat la dimensiuni exacte, care să corespundă standardelor de înaltă calitate și confecționat din dragoste, atunci apelați la serviciile companiei VisMobilă și cu siguranță nu veți regreta.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să chemați meșterii noștri pentru a face o măsurare gratuită pentru viitorul mobilier, atunci sună-ne la +373 790 70 778 sau +373 690 70 778

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.