MOBILĂ BUCĂTĂRIE


1.SCHIȚĂ

2.PROIECT

3.EXECUȚIE

Îți dorești o bucătărie care să fie atît funcțională, dar și unică prin design? Modernă sau tradiționalistă, clasică sau avangardistă? Nimic mai simplu,V I S M O B I L A îți este la dipoziție!

Experiența acumulată demonstrează că putem pune în valuare atât bucătării pe suprafețe mai mici, cât și bucătării spațioase. Producem mobile de bucătărie de care tu și întreaga familie să vă puteți bucura cât mai mult. Creăm împreună cu tine spații în care utilul se îmbină cu plăcutul, ergonomia cu stilul personalizat, culorile cu texturile, toate într-o perfecta armonie, ca la final clientul să rîmână mulțumit pentru că am transformat un V I S în realitate.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul droit, iar noi îți vom răspunde în maxim 3 ore.

CERE OFERTA

Soluții de organizare pentru bucătării


Lucrăm cu cele mai noi și moderne accesorii pentru mobilă de bucătărie


Blat bucătărie din Pal


Blaturile de bucătărie din Pal (dsp) sunt disponibile în variante de 28mm și 38mm grosime și lungimea de 4100mm. Avantajele blatului din Pal sunt: Gamă variată de culori și texturi, imitând foarte bine materiale naturale precum granitul, marmura sau lemnul masiv. Întreținere ușoara, rezistență la impact și costuri reduse pentru material. Dezavantajele blatului din Pal sunt: zgârâieturile sunt imposibil de remediat. Nu puteți tăia sau toca alimente direct pe blat, obiectele fierbinți sau infiltrarea apei pot provoca dezlipirea straturilor sau a canturior.


Blat bucătărie din Piatră acrilică


Piatră acrilică este una din cele mai bune alegeri, dacă dorești blaturi de piatră în bucătărie. Piatră acrilica este un material extrem de versatil, non-toxic, cu suprafața rezistentă la contaminare, chiar și în cazul unei expuneri prelungite. Datorită compoziției sale, este rezistentă la uzură, temperaturi ridicate, aciditate, zgârieturi și la o gamă largă de agenți chimici, motiv pentru care este recomandată în bucătăriile în care se gătește mult.


Ce materiale folosim?


Nu facem rabat la calitate când vine vorba de materiale din care fabricăm bucătăria. De la MDF vopsit cu o tehnologie specială pentru fațade, la canturi lipite chiar și pe laturile ne-vizibile ale bucatariei, acordăm atenție fiecărui aspect. De aceea lucrăm cu cei mai buni furnizori în domeniu, având disponibilă o gamă extrem de largă de materiale. Printre principalii noștri parteneri se numără. Egger, Cleaf, AGT, Gizir, Skin. Kronospan.

PAL sau MDF în bucătărie, ce alegem?

PAL laminat (DSP laminat) – este un material ieftin, dar destul de rezistent, care este fabricat prin metoda de presare a așchiilor de lemn cu adăugarea de rișnița sintetică. În procesul de fabricație, placa aglomerată este laminată cu o peliculă cu textură, iar capetele sunt lipite cu PVC sau înramate cu profil de aluminiu. Acest fapt conferă articolelor un aspect exterior atractiv și sporeste rezistența la apă. Din PAL laminat se fabrică nu doar dulapurile dar si fațadele.

MDF – un material mult mai scump comparativ cu PAL, în schimb, mult mai curat din punct de vedere ecologic. Contine doar 10 % de rașini. In procesul de presare si frezarea ulterioară, plăcilor MDF li se dau diferite forme ce imită sculpturile lemnoase. De asemenea, din MDF este posibilă crearea curburilor pentru fatadele mobilierului ne-standard.


Electrocasnice încorporabile

Plite, cuptoare, hote, și chiuvete


Vă consiliem gratuit pentru alegerea celor mai potrivite electrocasnice pentru bucătăria dvs. Integrăm produsele electrocasnice perfect în mobilier, astfel încât designul și funcționalitatea să vă mulțumească pe deplin.

LUCRĂRI REALIZATE

Click aici pentru a vedea ultimile noastre lucrări.

Unde ne aflăm?

Noi pe Facebook

VisMobila – mobilă la comandă de cea mai înaltă calitate, creată după proiect individual la prețuri mici cu garanție oficială cu livrare în Chișinău și regiune.